Veelgestelde vragen

Hoe kan het dat de workshop De 7 geheimen van de succesvolle sollicitant gratis is?
Er zijn 3 belangrijke redenen waarom we zo’n enorme investering doen:

  1. Het is niet echt gratis. Ik vraag om je tijd te investeren in mijn business door een gedetailleerde enquête te beantwoorden, wat me gaat helpen om interessante programma’s en producten te ontwikkelen. Deze informatie is zo waardevol dat ik je als dank deze workshop geef.
  2. In elke relatie, inclusief zakelijke relaties – neemt één kant meer risico dan de andere. Ik geloof dat als ik succesvol wil zijn, ik degene moet zijn die het risico neemt. Je kent mij wellicht nog niet, en om je dan bij het eerste contact te vragen om 150 euro voor een workshop te betalen, is nogal veel gevraagd.
  3. In mijn programma’s promoot ik dezelfde regel die ik zelf toepas: Geef eerst. Het activeert de wet van de aantrekkingskracht en op de één of andere manier werkt het altijd zo: dat wat je geeft, ontvang je. Het is mijn intentie om je zoveel mogelijk waarde te bieden in de workshop, zodat zelfs als je niet verder gaat met onze programma’s, je wel je goede ervaringen deelt met anderen…

Als je bang bent dat je iets aangesmeerd gaat worden… relax – ik vertel je graag over één of twee van mijn programma’s. Als het wat voor je is, kun je mijn seminaraanbieding aannemen. Zo niet, geniet dan van het evenement, en maak je kansen op de arbeidsmarkt groter. Wij hopen dat je al je vrienden vertelt over je ervaring met de workshop.

Ik wil graag naar de komende workshop komen, de datum komt me niet uit. Zijn er andere data gepland?
Ik ben van plan meer workshops te organiseren, maar de volgende data zijn nog niet bekend.
Als je wilt dat ik je op de hoogte brengen zodra de volgende datum bekend is – email me dan op sylvie@alightcareers.nl, of schrijf je in voor de nieuwsbrief.

Wat moet ik doen als ik toch niet kan komen? Wat zijn de annuleringsvoorwaarden?

Ik vind het jammer om je te missen. Maar als je niet kunt komen en je laat ons dat minstens 7 dagen van tevoren weten (email naar sylvie@alightcareers.nl) dan annuleren we je deelname.

Als je het ons minder dan 7 dagen voor de aanvangsdatum laat weten, dan wordt € 25,= in rekening gebracht. Je kunt ook iemand anders sturen in plaats van jou, zonder bijkomende kosten.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s